Open sollicitatie

Wat wij willen weten

Ja, je ziet het goed: een motivatie en CV zijn niet verplicht (maar mag altijd). We vinden dat eigenlijk heel afstandelijk én zijn juist benieuwd naar de persoon achter de motivatie en het CV! Hoe gaat dat dan? Nou zo:

Solliciteren

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. En dan? Nemen we contact met je op voor verdere kennismaking.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Stuur Saskia (HR) een WhatsApp berichtje!

Wie ben jij?

Vinden wij een gepaste vraag om mee te beginnen. We vertellen je ook graag meer over Frontis! Een goede 'klik' vinden we minstens zo belangrijk als jouw kennis en vaardigheden.

De functie

In een eventueel vervolggesprek gaan we dieper in op jouw functie: hoe kan een werkdag eruit zien, welke werkzaamheden ga jij oppakken en wat zijn jouw ambities? Vaak sluit ook een mogelijk toekomstige collega aan bij dit gesprek, je kunt hem of haar het hemd van het lijf vragen over de functie!

De arbeidsvoorwaarden

Waren beide gesprekken positief en zijn we enthousiast over jou? Dan gaan we graag met je in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Komen we hieruit? Dan kunnen we niet wachten tot je kunt starten!