naar Vacatures

Meewerkstage/bijbaan (video) content creator

  • In overleg (16-40 uur)
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je hebt interesse in de laatste mediatrends

In deze nieuwe functie als (video) content creator weet je als geen ander tekst, beeld, foto, video en andere technieken te combineren. Deze 'snackable content' is niet meer weg te denken in deze tijd! 'Even snel' een 'short video' bedenken, voorbereiden, filmen, monteren en online zetten. Kan dat?! Ja zeker! Je komt bij uiteenlopende bedrijven in Oost-Nederland over de vloer en vertaalt de wensen naar gave content. Dit doe je niet alleen, je wordt begeleid door onze content marketeers én designers. Op naar een resultaat waar de opdrachtgever, het team én jijzelf trots op kunnen zijn!

Bekijk onze huidige Instagram reels, dit kan nóg beter, vind je niet?😉

Deze skills heb jij

  • Je studeert nog, bent net klaar met je studie in de richting van Mediavormgever, Communicatie & Multimedia design of Creative Business óf of je hebt veel passie voor videografie
  • Je hebt affiniteit met social media
  • Je hebt enige ervaring met filmen/fotografie (pré)
  • Jij bent handig met videobewerkingsprogramma's
  • Je bent pro-actief en durft jouw creatieve ideeën tot uitvoering te brengen
  • Je vindt het interessant om een 'kijkje in de keuken' te krijgen bij uiteenlopende bedrijven

Zo ga jij te werk

Klant X krijgt binnenkort nieuwe producten in de showroom en die móet je zien! Hoe gaan we de doelgroep triggeren om uiteindelijk naar de showroom te komen? Lonneke snelt naar jou toe om kort te brainstormen en een briefing uit te werken. Is het plan akkoord? Dan ga jij op pad met jouw camera om samen met Lonneke de gewenste content te 'schieten'.

Met het 'ruwe' beeldmateriaal ga jij daarna aan de slag om de beelden te vertalen naar 'short video' voor website en social media. Tussendoor komt Monique bij je aan: ze heeft een ervaringsverhaal dat in beeld gebracht moet worden om de vacature van Klant Y... kracht bij te zetten. Jouw creatieve brein wordt alweer geprikkeld! 

Dit bieden we jou

Marktconform salaris
25 vakantiedagen (op fulltime basis)
Goede (pensioen) voorziening
Nieuwe functie inkleden
Flexibele werktijden
Training & opleiding
Inspirerende werkomgeving
Goede werksfeer met leuke collega's

Dit is werken bij Frontis

Werken aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong bedrijf (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

En sinds begin 2022 hebben we er 50 collega's bij uit hartje Arnhem!

Solliciteren

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je eerst nog wat meer informatie? Stuur Saskia (HR) een berichtje!